Idræt

Idrætsefterskole

Idræt

Linjeidræt på Ladelund Efterskole består af en lang række forskellige aktiviteter. På idrætslinjen lægger vi vægt på at give eleverne et bredt indblik i idrættens mange muligheder, så eleverne bliver alsidige idrætsudøvere.

• Boldspil og boldbasis
  • Konditionstræning og styrketræning
  • Idrætspsykologi og teambuilding
  • Lege og alternative idrætsaktiviteter
  • Instruktør- og trænerroller

Som en rød tråd i samtlige timer, er der fokus på fairplaybegrebet og den positive indstilling til idræt.

Masser af aktiviteter

FACTS OM LINJEFAGET

Har du lyst til at opleve et stærkt fællesskab og blive klogere på din krop, skal du vælge linjeidræt.

Linjedagene byder på oplevelser væk fra skolen – for eksempel højskolebesøg, idrætscentre og sportsklubber, samt en række mere dybdegående aktiviteter på skolen. Du vil få prøvet grænser af både fysisk og psykisk.

Skolen råder over en idrætshal, en stor gymnastiksal, beachvolleybane, en boldbane og en streetbane.

Sammensæt dit eget skema

Du vælger selv

På Ladelund Efterskole tilbyder vi 5 forskellige linjer hvori du frit kan vælge dine fag. Det giver dig en unik mulighed for at sammensætte din egen hverdag. Du kan derfor eksempelvis arbejde med medier og ride på heste i samme periode.

Sammensæt dit skema

19.08.2019

Introugen 19/20 – en ny start

04.07.2019