Udtryk

Linjefag

Udtryk

I udtryksfagene udbyder vi et udvalg af fag, som har udgangspunkt i praktisk-musisk-kreative processer og som har rødder i kunstens udtryksformer; både musik, billedkunst, film-, scene- og lydkunst. Eleverne vil både blive præsenteret for nye teknikker til at udtrykke sig igennem – digitale som analoge – og udviklingen af deres kreativitet og skabertrang er omdrejningspunktet for undervisningen.

Masser af aktiviteter

FACTS OM LINJEFAGET

Vi har hvert år en stor indendørs musikfestival, hvor vi opstiller stort musikanlæg og inviterer andre skoler og bands til at komme og spille. Her er det musiklinjeholdet, der står for al opsætning, mix af lyd og også musik på scenen. Udtrykslinjen står også for blandt andet at dokumenterer hele eventen og livestreamer koncerterne.

Vi råder over to veludstyrede musiklokaler, hvor der mellem dem er et lydstudie med Mac-computer og mixer. Derudover har vi et stort PA. anlæg, monitorer, stagebox og 32 kanals mixer, som vi bruger til forskellige arrangementer – f.eks. Ladelund Rock.

I fritiden er musiklokalerne altid til rådighed, så du kan øve med dit band.

Vi har et stort lokale med godt lysindfald. Vi har projektor og Smartboard i lokalet, da vi tit arbejder med computeren, både til at kunne søge inspiration og til at gennemgå diverse teknikker.

Udfold dine kreative evner indenfor medie hvor vi bl.a. har et produktionslokale samt et studie med greenscreen-rum. Vores udstyrsliste er efterhånden lang og rummer gear og grej, som kan bruges både af den garvede og den utrænede medieelev. Produktionslokalet er indrettet sådan, at hver medieelev kan arbejde selvstændigt med sine projekter.

Sammensæt dit eget skema

Du vælger selv

På Ladelund Efterskole tilbyder vi 5 forskellige linjer hvori du frit kan vælge dine fag. Det giver dig en unik mulighed for at sammensætte din egen hverdag. Du kan derfor eksempelvis arbejde med medier og ride på heste i samme periode.

Sammensæt dit skema

19.08.2019

Introugen 19/20 – en ny start

04.07.2019